Zaboravila torbu u zgradi MUP-a, pokrao je policajac
Ilustracija

Došla da podnese zahtjev za registraciju vozila

Zaboravila torbu u zgradi MUP-a, pokrao je policajac

Pripadnik MUP iz Aleksinca A. C. osumnjičen je za krađu novca svoje sugrađanke koja je došla da podnese zahtjeve za registraciju vozila, pišu “Novosti”.

Kako navode, policajac joj je iz torbe uzeo novčanik u kojem je bilo 1.200 dinara i kreditnu karticu sa koje je skinuo 22.000 dinara.

Kako "Novosti" saznaju, osumnjičeni A. C. je priveden u četvrtak uveče, a prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla i automatsku pušku za koju najvjerovatnije ne posjeduje dozvolu.

Beogradski list piše da se krađa dogodila 8. avgusta popodne kada je 54-godišnja Aleksinčanka došla da preda papire za registraciju vozila, da bi je potom službenik vratio po još neke papire, kada je ona zaboravila torbu na šalteru. 

“Kada sam se posle nekoliko minuta vratila, zatvorila sam tašnu ne sumnjajući ništa, jer računam da sam u MUP bezbjedna. Kad sam se vratila u agenciju, krenem kući i svratim do radnje da kupim nešto majci. Tada sam primijetila da mi nema novčanika. Odem do banke i vidim da rade do četiri. Pozvala sam ih telefonom da prijavim da mi je nestao novčanik i oni su rekli da će odmah blokirati karticu. Moja je greška što sam pin nosila pored kartice zapisan. U 15.11 cijeli minus je bio podignut”, navodi žena koja je željela da ostane anonimna. 

Krađu je prijavila policiji, ali još ne zna da li je njen novčanik pronađen i hoće li joj novac biti vraćen. 

Kako za "Novosti" kaže izvor blizak policiji, ustanovljeno je da je novčanik uzeo policajac koji radi registracije vozila, koji je odmah otišao do prvog bankomata i podigao sav novac jer je pin bio upisan pored kartice. 

Njega je, piše beogradski list, policija privela u četvrtak uveče, a prilikom pretrage stana, u njegovoj kući pronađeno je i oružje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.