Evo kakvo vas vrijeme očekuje za vikend
Ilustracija

Vremenska prognoza

Evo kakvo vas vrijeme očekuje za vikend

Danas će u Crnoj Gori prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda biti pretežno sunčano i veoma toplo.

Na sjeveru, ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla, a poslijepodne umjeren razvoj oblačnosti.

Duvaće vjetar slab do umjeren, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 27 do 38 stepeni. 

U nedjelju prijepodne pretežno ili djelimično sunčano, od sredine dana promjenljivo, mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina.

"Više padavina u sjevernim i zapadnim predjelima dok će se na krajnjem jugoistoku zadržati suvo i uglavnom sunčano vrijeme. Vjetar umjeren do pojačan južnih smjerova, poslijepodne u sjevernim, a krajem dana ili tokom noći i u ostalim predjelima, sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 24, najviša dnevna od 21 do 35 stepeni", saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda.

U Podgorici u nedjelju, pretežno sunčano, poslijepodne ili tokom noći uz promjenljivu oblačnost, realni su izgledi za kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar umjeren južni, krajem dana pojačan sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 24, najviša dnevna 35 stepeni. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.