Crna Gora u finalu Eurobasketa: Savladala Srbiju
Foto: Antena M

73:66

Crna Gora u finalu Eurobasketa: Savladala Srbiju

Veličanstven uspjeh crnogorske kadetske košarkaške reprezentacije Crne Gore! Naši klinci nastavili su da oduševljavaju igrama na šampionatu Evrope u Podgorici a kruna svega je plasman u finale!

''Crveni'' su još jednom briljirali na parketu SC ''Morača'', u polufinalu savladana je Srbija 73:66 (20:21, 18:10, 21:15 i 14:20), pa će se u velikom finalu sjutra sa Francuskom od 20 i 30 boriti za prvi pehar na velikim takmičenjima u istoriji crnogorske košarke!

Izabranici selektora Mladena Ostojića ranije su plasmanom u polufinale postali prva crnogorska košarkaška selekcija koja je obezbijedila nastup na Svjetskom prvenstvu.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Vlahović sa 21 poenom, Kljajić je imao 17 poena i 11 skokova, odličan je bio i Tomašević sa 12 koševa i čak 15 skokova.

Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.