OVIM komplimentima ćete
Ilustracija

OVIM komplimentima ćete "kupiti" svog muškarca

Ako ste mislili da muškarcima komplimenti ne znače ništa, jako ste se prevarili. Papir i olovku u ruke, i hvatajte bilješke, jer ovo su stvari koje će istopiti svakog muškarca...

1. Ponosna sam na tebe 

Nema veze da li riječ o novom poslu, hobiju ili nekom sasvim malom uspjehu - muškarci obožavaju da čuju da je neko ponosan na njih.

2. Sviđaju mi se tvoji prijatelji

To znači da ćete moći zajedno da se družite, jer se, vjerovali ili ne, muškarci često pribojavaju da se njihove djevojke i prijatelji neće slagati.

3. Volim tvoj izbor filmova

Muškarci se često hvale kako dobro biraju filmove, pa im je kompliment koji se odnosi na ovo polje posebno drag.

4. Najbolji si u… (ubacite bilo koji hobi koji on voli)

Čak i ako nije najbolji, on voli da zna da ti misliš da jeste!

5. Ovo je bio najbolji seks ikada

Ne treba puno objašnjavati.

6. Volim da provodim vrijeme s tobom

Ovim komplimentom mu saopštavaš da sve što radi, radi dobro.

7. Ne znam šta bih bez tvoje pomoći

Dama u nevolji je klasičan trik, a muškarci ili ne shvataju da je riječ o triku ili jednostavno žele da budu “prevareni” i nose titulu princa spasitelja.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.