DPS Demokratama: Učinak političkih bukača–laži, obmane i prijetnje
DPS

DPS Demokratama: Učinak političkih bukača–laži, obmane i prijetnje

Demagozi, populisti i politički bukači iz Demokrata, posebno onih kotorskih, kao što sve čine selektivno, sad bi malo selektivno prihvatali i odluke sudskih organa, onako kako partiji za zbrinjavanje rodbine odgovara i kako ih naopako tumače, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a Kotor povodom slučaja državljanstva predsjednika kotorske Opštine Vladimira Jokića.

“To je vjerovatno Jokićev glavni politički kavgadžija i savjetnik još nije smislio dovoljno obmanjujuće odgovore na pitanja čije je državljanstvo predsjednik Opštine Kotor imao kad je stupio na dužnost, kako su na rukovodeća mjesta mimo zakona imenovani sve sami kumovi, rodbina i prijatelji te zašto su sebi, kako tvrde u DPS-u, povećali odborničke naknade, kome je smetala crnogorska zastava na kotorskim bedemima. I još čitav niz pitanja o lažnim obećanjima koje su Demokrate i njihovi koalicioni partneri iz DF-a davali Kotoranima prije šest mjeseci kada su, na jedvite jade, uspjeli da sklepaju ovu obmanu od lokalne vlasti”, ističu u DPS-u.

Prema njihovim riječima, šestomjesečni učinak na vlasti im se sveo na prijetnje „izvrtanjem“, „nokautima“ i „slanjem u Spuž“.

“Što je jasan odraz u ogledalu Jokićevog glavnog bukača – primitivizam, bezakonje i anarhija. Umjesto što prijete, vrijeme velikih vrućina će bolje iskoristiti ako se posvete pripremi odbrane za prevaru koju su preredili Kotoranima, podmećući im stranog državljanina za predsjednika Opštine, ali i za sve ostale laži i obmane koje im serviraju već skoro godinu”, ističu u DPS-u.

I to je, poručuju, sve po čemu će njihova vlast u Kotoru ostati upamćena.

“A za DPS neka ne brinu, već smo jednom izvlačili Kotor iz dugova i problema u koje ga je vodela ranija opoziciona vlast, učinićemo to opet”, zaključuje se u saopštenu OO DPS Kotor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.