Luštica: Ljudstvo i mehanizacija ponovo angažovani u gašenju požara
Foto: Radio Jadran

Luštica: Ljudstvo i mehanizacija ponovo angažovani u gašenju požara

Premda je juče bilo malo kiše, koja je najviše obradovala crnogorske vatrogasce na brojnim požarištima, na primorju im nije mnogo pomogla u gašenju.

Na tivatskom dijelu Luštice danas se ponovo pojavio plamen. Predsjednik DVD Krtoli, Stefan Kostić kazao je za Radio Jadran da su svo raspoloživo ljudstvo i mehanizacija na terenu, ali da borba sa plamenom ne jenjava.

"Kod zadnjih kuća u Krašićima gasimo čitav dan. Imali smo dva požara u Tivatskoj ulici i na kraju Krašića, prema naselju Petrovići, gdje se upravo nalazimo i gasimo. Požar se ponovo aktivirao i na Solilima, prema Grblju i Lješevićima, gdje se nalazi jedna ekipa koja gasi", kazao je Kostić.

On je informisao da kuće nisu ugrožene, jer su vatrogasci danonoćno pristuni, dežuraju, ulaze u plamenove, gase i bore se.

Danas je dobrovoljcu DVD Krotili iz Radovića, I.S. pozlilo, pa je intervenisala i Služba za hitnu medicinsku pomoć, ali uzrok još uvjek nije poznat, navodi Kostić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.