Serena: Napravila sam pakleni plan, vraćam se na teren u januaru
Serena Vilijams

"Ili ću pobjeđivati ili se neću ni takmičiti"

Serena: Napravila sam pakleni plan, vraćam se na teren u januaru

Američka Grend slem šampionka Serena Viliijams demantovala je da će posle porođaja okončati karijeru i potvrdila da se na teren vraća već u januaru.

Tridesetpetogodišnja Amerikanka je u intervjuu za Vog rekla da će sa treninzima početi odmah posle porođaja u oktobru:

"Napravila sam pakleni plan, da se vratim tri mjeseca poslije porođaja. Ne odustajem od toga, samo kažem da će biti prilično intenzivno“, izjavila je Serena. 

Mlađa od sestara Vilijams se nada povratku na teren u januaru sledeće godine kada brani Australijan Open. 

“To jeste veliki cilj, ali želim i da pokažem da brzo mogu da se vratim u vrh, pogotovo što više nemam 20 godina. Reći ću vam ovo – neću pobjeđivati manje. Ili ću da pobjeđujem ili se neću ni takmičiti“, dodala je Amerikanka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.