Uprkos kašnjenjima i uslovima u pojedinim vozovima putnici zadovoljni
Ilustracija

Ankete pokazale

Uprkos kašnjenjima i uslovima u pojedinim vozovima putnici zadovoljni

Uprkos čestim kašnjenjima i uslovima u pojedinim vozovima, putnici su uglavnom zadovoljni, pokazuje anketa Željezničkog prevoza. I putnici koje je anketirala TVCG uglavnom su zadovoljni.

Turista iz Austrije, vozovima je kaže, proputovao cijelu Evropu, uz napomenu da neće ponijeti loše utiske ni iz naših vozova.

U medijima često se mogu vidjeti fotografije iscijepanih sjedišta, a putnici se žale i na higijenu u kupeima, kvarove i kašnjenja vozova.

U Željeznici kažu da su svjesni da uslovi mogu da budu bolji, ali kako često napominju, novca uvijek fali. Tvrde i da u postojećim uslovima, rade najbolje što mogu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.