Nezgoda u Bogetićima: Krompiri završili na magistrali (FOTO)
Foto: Facebook, Podgorički vremeplov

Nezgoda u Bogetićima: Krompiri završili na magistrali (FOTO)

U Bogetićima je danas došlo do manje nezgode kada su se iz prikolice automobila prosuli krompiri i završili na magistrali.

Na popularnoj Facebook stranici Podgorički vremeplov objavljena je fotografija čovjeka koji ih je prevozio kako pokušava da ih skupi, dok ga ostali automobili zaobilaze.

208410338826621352151283939249474667559397n

Foto: Podgorički vremeplov

Najviše komentara na toj društvenoj mreži bilo je kako niko iz vozila koja su se našla na istom putu nije prišao da pomogne čovjeku.

Ali da ne osuđujemo unaprijed, možda je bilo onih koji su pomogli, ali njihov čin dobrote i ljudskosti nije fotografisan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.