Teška nesreća u Pančevu: Sudarili se džip i bager, tri osobe poginule
Foto: Alo, sa mjesta nesreće

Sinoć oko 23 sata

Teška nesreća u Pančevu: Sudarili se džip i bager, tri osobe poginule

Tri osobe su poginule, a dvije povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu, rečeno je RTS-u u pančevačkom MUP-u.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil i bager.

Kako prenosi portal 013info, svi poginuli su se nalazili u automobilu "folksvagen tuareg" njemačkih registracija.

Kako Alo! saznaje džip se sudario sa bagerom kojim je upravljao Dejan Maslovarić (38). Odmah nakon stravičnog udesa oba vozila su se zapalila.

Nakon dolaska vatrogasaca i gašenje požara u džipu su pronađena tri izgorjela tijela, dva mladića i djevojka. 

"Džip je išao brzinom od 150 kilometara na sat, bager je udario otpozati, pa su od siline udarca oba vozila završila u jarku", ispričao je jedan od očevidaca.

U kabini bagera nalazili su se otac i njegov desetogodišnji sin. Otac je zbog povreda primljen na liječenje u Pančevačku bolnicu, a sinu se ljekarska pomoć ukazuje u beogradskoj dječijoj poliklinici u Tiršovoj, navodi taj portal.

"Uviđaj je završen. Uzroci ove saobraćajne nesreće se utvrđuju", izjavila je portparolka Osnovnog tužilaštva u Pančevu Jelena Samuilov za 013info.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.