Duško Marković

Marković uputio saučešće Rahoju

"Šokirani smo užasnim terorističkim napadom u Barseloni"

Povodom današnjeg terorističkog napada u Barseloni crnogorski premijer Duško Marković je izjavio saučešće španskom premijeru Marijanu Rahoju.

"Naše misli su uz porodice stradalih i povrijeđenih, kao i sa prijateljskim španskim narodom. Iskreno saučešće premijeru Rahoju", napisao je Marković na Tviteru.

U Barseloni se danas dogodio teroristički napad, u kojem je poginulo 13, a ranjeno 50 ljudi. U grupu pješaka u centru grada  uletio je kombi. Uhapšena je osoba za koju se sumnja da je napadač.

"Šokirani smo užasnim terorističkim napadom u Barseloni", poručio je Marković.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković: Šokirani smo užasnim terorističkim napadom u Barseloni. (1/2)

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) August 17, 2017

 

(2/2) Naše misli su uz porodice stradalih i povrijeđenih, kao i sa prijateljskim španskim narodom. Iskreno saučešće premijeru Rahoju.

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) August 17, 2017

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.