Lukas o odlasku u bolnicu: Ozbiljno me zabolio k***c!
Aca Lukas

"Stvar ozbiljna"

Lukas o odlasku u bolnicu: Ozbiljno me zabolio k***c!

Folker je hospitalizovan, zbog čega je morao da otkaže nastup, a sada se oglasio da otkrije šta mu se desilo.

Aca Lukas je u srijedu morao da otkaže nastup u Srebreniku, jer mu zdravstveno stanje nije dozvolilo da otputuje.

Pošto su odmah krenule medijske spekulacije "da je stvar ozbiljna", Lukas je na sebi svojstven način otkrio šta mu se stvarno desilo, od čega mu je pozlilo i kako mu je sada.

"Pošto je gotovo sve novinare u Srbiji zanimalo da li sam se napio od muke, predozirao od tuge, da li me je dotuklo Sonjino pismo, poruka Ane Sević ili me je možda Jarić zvao, moram ekskluzivno da otkrijem da stvar zaista juče jeste bila ozbiljna - ozbiljno me je zabolio k***c za sve što će novo da napišu o meni ili izmisle kao razlog otkazivanja koncerta. A taj bol baš u tom dijelu tijela zna da bude čudo", rekao je pjevač za "Telegraf" i dodao da mu je zaista žao što se nije pojavio na nastupu: 

"Dvadeset dana zaredom sam radio i juče mi nije čak ni infuzija pomogla da sjednem u auto i odem na nastup. Razmišljao sam da krenem i takav, ali bukvalno nisam mogao."

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.