Tuga u Rumuniji: Majka i troje djece poginuli prelazeći željezničku prugu
Ilustracija

Tuga u Rumuniji: Majka i troje djece poginuli prelazeći željezničku prugu

Majka i troje maloljetne djece poginuli su u četvrtak ujutro kada je na njih naletio brzi voz istočno od Bukurešta, saopštile su rumunske vlasti.

Alis Grasu, potparolka Hitne pomoći, izjavila je da se nesreća dogodila u trenutku kada je 30-godišnja majka sa troje djece uzrasta od dvije do deset godina prelazila željezničku prugu u blizini sela Branesti, javlja Anadolija.

Željeznička kompanija CFR Calatori saopštila je da je voz koji je saobraćao na relaciji Bukurešt - Konstanta, prije nesreće razvio brzinu od 160 kilometara na čas.

Vlasti su pronašle tijela stradalih ispod voza. Tijelo jednog djeteta pronađeno je u blizini pruge. Vlasti nisu odbacile mogućnost samoubistva.

Saobraćaj na toj željezničkoj pruzi bio je obustavljen tri sata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.