Uhapšen Baranin zbog izazivanja požara
Ilustracija

Uhapšen Baranin zbog izazivanja požara

Barska policija rasvijetlila je krivično djelo izazivanje opšte opasnosti počinjeno na štetu litvanskog državljanina i tom prilikom identifikovala i lišila slobode lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Službenici CB Bar su, identifikovali i uhapsili Ć.L. (51) iz Bara, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 18.jula oko 22 časa i 30 minuta, u naselju Tuđemili, usled posledica nesavijesnog spaljivanja sitnog rastinja izazvao požara na stambenom objektu E.K. iz Litvanije.

"Požar je zahvatio drvenu krovnu i podnu konstrukciju.

Nastali pozar je predstavljao konkretnu opasnost da se putem sasušene trave proširi na prostor i zahvati širu okolinu što je u svom nalazu o nastanku i uzroku pozara naveo i vještak za požare, havarije i eksplozije", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u  Baru koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.