Ovo su kuće poznatih na crnogorskom primorju (FOTO)
Foto: RAS Srbija

Nije se štedjelo

Ovo su kuće poznatih na crnogorskom primorju (FOTO)

Brojne poznate ličnosti iz svijeta glume i muzike mogu da se pohvale luksuznim i velikim kućama koje se nalaze na samoj obali Jadranskog mora.

Predstavljamo vam listu najpoznatijih domova u kojima zvijezde provode vrijeme na moru.

da0ceb74c4617144c12cb41501b5afde

Foto: RAS / RAS Srbija

Žika Todorović

Legenadrni glumac Bora Todrović tokom svog života obožavao je da uživa na moru, pa je iz tog razloga u Bigovu pazario kuću na samoj obali ovog mjestašceta. Danas u ovom zdanju, koje ima privatnu plažu, veliki je broj palmi, a kuća je obezbijeđena brojnim kamerama. Tu sada uživaju njegova djeca Srđan Žika Todorović, Danica i Tara kao i njegova druga supruga Karolina koja cijelo ljeto provodi na moru.

0e536335278aa0b95fdbd3d4b5ecba56

Foto: RAS / RAS Srbija

Dvorište kuće Tanje Bošković na moru

Glumica Tanja Bošković nije poput kolega koje su pazarila domove sa privatnim plažama, već je izabrala stan u Herceg Novom. Rijetko se sunča, a skoro veći dio dana provodi u prizemlju zgrade gdje joj se nalazi stan, koji ima veliku terasu. Komšije kažu da obožava da okupi prijateljice i da do ranih jutarnjih časova ćaska sa njima, ali ističu da je neviđeni perfekcionista kada je riječ o sređivanju doma, pa je mnogi prolaznici često zatiču kako radi na terasi ili sadi cvijeće.

783144324fd5bebcaaf25446fe6102c8

Foto: RAS / RAS Srbija

Bojana Maljević

I Boljana Maljević ne voli pretjerano da se sunča, ali je zato njena sestra Ana potpuna suprotnost od nje. Porodičan dom koji se nalazi na Rosama je njena izolacija od civilizacije. Ono što joj najviše smeta jeste kada neko od turista dođe na njenu privatnu plažu ili kada ne može da se nakači na internet, pošto je poznato da je veliki "tviteraš".

a6bc2e99e4cf5b918b6f323a4fbc7cfe

Foto: RAS / RAS Srbija

Kuća Emira Kusturice

Najpozatiji srpski reditelj Emir Kusturca porodičan dom koji ima u Herceg Novom u potpunosti je adaptirao u restoran i manji hotel. U dijelu grada koji se naziva "Skver" Kusta je unutrašnjost lokala opremio po najboljim svjetskim standardima, a nezaboravan motiv su dijelovi iz filma "Dom za vješanje". Starosjedeoci kažu da redovano posjećuje ovo mjesto tokom ljeta, gdje dovodi brojne prijatelje iz svijeta kinematografije.

19e6472a238471c8e57714bc57ac67bb

Foto: RAS / RAS Srbija

Seka Sablić

Ekipa “Blica” se tokom posjete mjesta Rose uvjerila da glumica Seka Sablić ipak ima sasvim pristojan dom na moru. Fanstatičan pogled sa terase, a do samog centra Rose dijeli je stotinak stepenica. Brojni glumci upravo u Rosama imaju svoje kuće, a mjesto je toliko izolovano od civilizacije da nema ni jednu prodavnicu, već se mještani ovog mjesta hranom snabdijevaju tako što im svakog dana u jutranjim časovima dolazi veliki kombi gdje kupuju hljeb i voće.

c7e0ec719154a7f845bf0934ea972eac

Foto: RAS / RAS Srbija

Ceca Ražnatović

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović umjesto velelepne vile poput mnogih poznatih odlučila se za stan koji se nalazi u Bečićima. I dok komišije imaju samo riječi hvale za najveću zvijedzu Balkana, ona svaki put kada boravi u Crnoj Gori odsjedne u svom luksuznom stanu koji je opremila po sopstvenom ukusu, a pazarila ga je prije dvije decenije, piše Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.