Drama na plaži u Hrvatskoj: Otac umro pred očima članova porodice
Foto: 24sata.hr

Hitna kasnila 50 minuta

Drama na plaži u Hrvatskoj: Otac umro pred očima članova porodice

Iako su kupači na plaži na Dugom otoku dali sve od sebe da spasu Italijana koji se utapao, nesrećni čovjek je preminuo pred očima prisutnih članova porodice.

Svjedoci su za 24sata.hr ispričali da su na vozila Hitne pomoći čekali 50 minuta. 

"Čuli su se pozivi u pomoć na italijanskom. Žena je bila u moru do pojasa te je držala već poplavjelog i podbuhlog muškarca pokušavajući ga izvući na plažu. Sunčala sam se s prijateljicama na plaži Veli žal na Dugom otoku i odmah smo ustale. Kupači su ga izvukli na plažu i počeli s reanimacijom. Priskočili su domaći ljekar koji je bio s porodicom na kupanju i Italijan koji je imao malu masku za kiseonik te mu počeli masirati srce", izjavila je  M. Ž. (33) iz Zagreba. 

Dodaje da je Hitna napokon došla nakon punih 50 minuta, "ali čovjek je već bio mrtav, pokrili su ga peškirom i ležao je na plaži".

"Vozač Hitne se polako parkirao, izašao i zaključao auto. Ćerka preminulog koja pomalo govori hrvatski tad je rekla da požuri, a on je bio neugodan prema njoj. Doktorka je došla u košulji, farmericama i nanulama jer su je digli s "pripravnosti". I ona je bila sva usporena i nije ulivala povjerenje da zna što radi", navela je pomenuta sagovornica. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.