Dodirnite ženi ovo mjesto i imaće najjači orgazam
Ilustracija

Zaboravite klitoris i G tačku

Dodirnite ženi ovo mjesto i imaće najjači orgazam

Za A tačku je rijetko ko čuo, a seksolog Ivon Fulbrajt tvrdi da njena stimulacija daje najintenzivnije i najduže moguće orgazme. Ona se nalazi duboko u vagini, svega par centimetara posle G tačke, između grlića materice i bešike.

"A tačka se sastoji od vrlo osjetljivog tkiva koje vlaži kada se stimuliše, pa zato stimulacija ove tačke mnogo znači ženama koje imaju povremene ili stalne probleme sa suvoćom vagine", kaže seksualna savjetnica Ada Kadel.

Ona objašnjava da je najlakše pronaći ovu tačku tako što ćete prvo locirati G tačku, a potom pomjeriti prst malo dublje. Prednost A tačke je što njenom stimulacijom orgazam traje 20 sekundi duže od običnog, kaže Ada, ali dodaje i da je teško ovu tačku locirati u prvih par pokušaja, pa savjetuje da budete strpljivi.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.