Inspektor spasio ženu na Limu: Davila se u brzacima
Ilustracija

Bijelo Polje

Inspektor spasio ženu na Limu: Davila se u brzacima

U mjestu Ribarevina na Limu, omiljenom kupalištu mnogih Bjelopoljaca 9. avgusta oko 16 časova odigrala se prava drama.

Jedan od očevidaca, sagovornik Dnevnih novina ispričao je da je umalo na Limu došlo do utopljenja jedne srednjovječne ženske osobe.

"Starija gospođa se kupala u Limu i odjednom su je ponijeli brzaci. Bilo je sasvim očigledno da je počela da potanja, jer je rijeka tu dosta duboka, priča sagovornik DN.

Ističe da je davljenici prva pritrčala da pomogne ženska osoba koja je bila sa njom u društvu, ali da su svi njeni napori da joj pomognu bili uzaludni.

"Odjednom je prema davljenici zaplivao čovjek, za kojeg sam kasnije saznao da je inspektor Enver Kasumović. Uspio je da uhvati davljenicu i tada su u pomoć pritekli i ostali kupači i izvukli je na obalu", ispričao je sagovornik ovog lista.

Komunalni inspektor Enver Kasumović potvrdio je za DN da se taj događaj desio, ali iz skromnosti nije želio da mu pridaje poseban značaj.

"Obaveza svakog građanina je da pomogne drugome u nevolji",  kratko je prokomentarisao Kasumović.

Inače, mjesto gdje se odigrao ovaj događaj od ranije je poznato po nesrećnim slučajevima utopljenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.