Nakon prijava nasilja u porodici kod Baranina pronađena oružje i municija
Ilustracija

Nakon prijava nasilja u porodici kod Baranina pronađena oružje i municija

Barska policija podnijeće državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru krivičnu prijavu protiv I.V. (88) iz Bara jer su pretresom njegove kuće pronađeni pištolj, startni pištolj, municija i detonatorski štapini u ilegalnom posjedu, saopštila je policija.

Službenici CB Bar su juče, nakon prijava nasilja u porodici, a shodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres stana i drugih prostorija u vlasništvu I.V.

"Pretresom su pronađeni i oduzeti pištolj marke „Pietro Bereta“ cal. 7,65 mm sa okvirom i sedam metaka, plastična kutija sa 17 metaka, šest patrona za lovačku pušku, sporogoreći štapin dužine osam metara, brzogoreći štapin dužine 10 metara i startni pištolj.O događaju je upoznat nadležni tužilac po čijem nalogu će protiv I.V. biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", piše u saopštenju Uprave policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.