Uletio autom u pun restoran, stradala osmogodišnja djevojčica

Pariz

Uletio autom u pun restoran, stradala osmogodišnja djevojčica

Osmogodišnja djevojčica je poginula, a najmanje šest osoba je povrijeđeno kada je automobil uletio u piceriju u departmanu Sena i Marna u pariskom regionu.

To je saopštila francuska policija i navodi da je vozač uhapšen, prenosi B92.

Istražitelji vjeruju da je riječ o namjernom aktu, ali da je očigledno da nema veze sa terorizmom, prenio je AFP saopštenje javnog tužioca u Mou. 

U Francuskoj je vanredno stanje na snazi od novembra 2015, kada su izvedeni teroristički napadi u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.