Medojević: Katnić nema vremena za istrage višemilionskih transakcija funkcionera DPS-a
Nebojša Medojević

"Prezauzet progonom DF-a"

Medojević: Katnić nema vremena za istrage višemilionskih transakcija funkcionera DPS-a

Predsjednik Pokreta za Promjene i član Predsjedništva DF-a, Nebojša Medojević saopštio je danas da su im izvori iz policije dostavili informacije "da već godinama prate krajnje sumnjive poslovne realacije Miomira Mugoše, bivšeg gradonačelnika Podgorice i izvjesnog Maškovića, državljanina Hrvatske iz Opatije, porijeklom iz Crne Gore".

"Oni kažu da imaju dokaze da je Mugoša prijavljivao stanove u Podgorici (blizu zgrade ANB) na ime ovog Maškovića", kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima Mašković je bio uključen u državni šverc cigareta u vrijeme Srećka Kestnera i bio je pod mjerama ANB.

"Izvor iz policije tvrdi da je Mašković obezbjedio uslove za ulaganje Miomira Mugoše u Opatiji i po hrvatskom primorju, za šta je imao i logističku podršku Stipe Mesića , bivšeg Predsjednika Hrvatske. Naravno, SDT Katnić je prezauzet progonom DF-a i montiranjem lažnih optužbi, pa nema vremena da otvara istrage za ovakve više milionske transkacije funkcionera DPS. Samo ako šef kaže Mugoša će biti optužen, ali za jednu ili dvije korupcije koje je realizovao, ali kao u slučaju Marović neće biti dostupan ili će biti depresivan. 
 
A bogatstvo sklonjeno u Opatiji će ga čekati", zaključio je Medojević.
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.