Dijego Kosta želi što prije u Atletiko
Dijego Kosta

Dijego Kosta želi što prije u Atletiko

Španski fudbaler Dijego Kosta rekao je danas da želi što prije da ode iz Čelsija i vrati se u Atletiko Madrid.

"Želim da cijela situacija bude riješena do kraja mjeseca. Ideja je da se vratim u Madrid, tamo treniram, dođem u što bolju formu i budem spreman za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine", rekao je Kosta britanskim medijima.

Kosta je informisan da nije u planovima trenera Čelsija Antonija Kontea, ali još nije promijenio klub.

Po njegovim riječima, Čelsi želi da on trenira sa rezervnom ekipom, dok mu prilaz svlačionici prvog tima nije dozvoljen.

"Nisam kriminalac. Ne mislim da je fer da mi se ovo radi posle svega što sam učinio za klub. Ako žele da me kazne, neka me kazne. Primiću udarac svake nedelje, ali ne marim za novac", kazao je Kosta.

On je naveo da nije želio da ide i da je bio srećan u engleskom klubu.

"Kada te trener ne želi, onda moraš da odeš. Bio sam na putu da produžim ugovor, a kada je sve to usporilo, posumnjao sam da je trener iza toga. Poštujem ga kao velikog stručnjaka, uradio je dobar posao. Ali, ne i kao osoba. On nije trener koji je blizak sa igračima. Nema harizmu", rekao je 28-godišnji napadač.

Dijego Kosta je u 2014. godine i za klub iz Londona je dao 59 golova na 120 utakmica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.