OVE poze u seksu muškarci ne vole
Ilustracija

OVE poze u seksu muškarci ne vole

Najnovija studija sprovedena nad 2.500 muškaraca u Španiji pokazala je da jači pol ne voli seks u kadi, stojeći seks i pozu kašika.

Oni su ove tri poze negativno ocijenili zbog bola, napora ili manjka vizualizacije koje imaju tokom seksa.

Seks u kadi

Većina muškaraca smatra ovo izuzetno nezgodnim, jer je tijesno, tvrdo i nema dovoljno mjesta za akciju. Pritom, ginekolozi objašnjavaju da seks u kadi donosi više štete nego koristi. Ako ga praktikujete možete da dobijete osip, urinarne infekcije i osjetite bol, jer topla voda negativno utiče na prirodni lubrikant.

Kašika

Možda je nekome teško da u to povjeruje, jer ova poza je predstavlja neku vrstu seksa i grljenja istovremeno. Posebno je draga ženama zbog nježnosti koju nosi. Muškarci su, ipak, manje osjetljiva bića. Oni su vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na partnerku, a u ovoj pozi to ne može da radi.

Stojeći seks

Ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Ova poza je uzbudljiva, ali od muškaraca zahtijeva popriličnu fizičku spremu. Pored toga što mora da bude građe bodi bildera, partnerka bi trebalo da bude sitnije građe kako bi mogao da je drži neko vrijeme u vazduhu. Poza zna da bude veoma naporna kako vrijeme prolazi, jer muškarac koristi snagu svojih mišića.

Telegraf

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.