Ovo su genijalni trikovi za održavanje bijelih patika
Ilustracija

Ovo su genijalni trikovi za održavanje bijelih patika

Da bi bijele patike što duže bile bijele potrebno je da ih na poseban način čuvate. Ovo su isprobani savjeti.

Nikada ih ne perite u mašini 

Bijele patike nikada, ali baš nikada ne perite u veš mašini. Čak i najnježniji program može da ih oštetiti, perite ih ručno. 

Lak je spas 

Ogrebotine i male nabore najbrže ćete "popraviti" bijelim lakom za nokte. Tako ćete u sekundi sakriti oštećene dijelove. 

Pomoć oko masnih fleka 

Ako slučajno stanete u automobilsko ulje - tajna je u šamponu, staroj četkici za zube i toploj vodi. Nježno uklonite mrlje četkicom i biće kao nove. 

Pomoć iz kuhinje 

Sirće je "čarobno sredstvo" za uklanjanje mrlja. Umočite krpu u sirće i nježno trljajući obrišite patike. Zasijaće istog trenutka. 

Nikad ih ne ostavljajte na direktnom suncu 

Zbog sunca bijele patike mogu da požute, a onda im nema spasa.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.