Trudnica došla na ultrazvuk pa zbunila ginekologa (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Trudnica došla na ultrazvuk pa zbunila ginekologa (VIDEO)

Na bebinoj glavi su vidjeli bijelu liniju koja prati oblik lobanje. Doktor je na trenutak bio pomalo zbunjen, dok nije shvatio o čemu se radi.

Kada je Nataša bila na ultrazvuku, konstatovali su da će njena beba biti rođena sa mnogo kose.

Međutim, kada je majka nekoliko nedjelja kasnije objavila slike svoje male Holi, niko nije mogao da povjeruje u ono što vidi.

Na bebinoj glavi su vidjeli bijelu liniju koja prati oblik lobanje. Doktor je na trenutak bio pomalo zbunjen, dok nije shvatio o čemu se radi.

Ešli i Nataša su čekali bebu sa gustom kosom. Iako su to znali, bili su iznenađeni količinom kose kada su vidjeli svoju devojčicu. Kuda god krenu sa njom, dobijaju mnogo komentara na račun njene kose.

"Za mene, Holi će uvijek biti najljepša beba na svijetu, ali primanje komplimenata sa svih strana je veoma zabavno", rekla je majka za britanski Telegraph.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.