Radonjić i Šćekić potvrdili vođstvo
Goran Radonjić

Više od 30 golfera nadmetalo se u Luštici Bay

Radonjić i Šćekić potvrdili vođstvo

Goran Radonjić i Slobodanka Šćekić su najbolji u muškoj i ženskoj konkurenciji a Miomir Vučetić u kategoriji najmlađih na golf takmičenju na Luštica Bay golf vježbalištu tokom kojeg se za titulu nadmetalo više od 30 takmičara.

Najveće takmičenje od početka sezone održano je pod pokroviteljstvom kompanije UNA Montenegro i Turističke organizacije Tivat koje su obezbijedile najgare za najbolje golfere. Tako je Radonjić osvojio „Garmin“ pametni sat kao i promotivni paket TO Tivat, dok se Luštica Bay pobrinula da najbolji takmičari dobiju vaučer za vožnju brodom u Bokokotorskom zalivu odnosno večeru u restoranu „Mala barka“.

ekieva

Slobodanka Šćekić

Kompanija Luštica Developmnet izvodi grube građevinske radove na prvoj fazi svog budućeg šampionskog golf terena u turističkom kompleksu Luštica Bay kod Tivta. Radi se na prve dvije od ukupno 18 rupa novog terena kojeg je dizajnirala američka kompanija Gary Player, najpoznatija u branši golferske indutrije u svijetu.

Vueti

Miomir Vučetić

Plan je da već dogodine bude obezbijeđen objekat standardne golf akademije na dosadašnjem golf-vježbalištu i na lokacijama prve četiri rupe budućeg golf terena.

Golf teren u naselju Luštica Bay biće izgrađen na površini od 86 hektara. U sklopu golf terena, planirano je preko 19 hektara zelenila, kao i golf klub.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.