Ana objavila prvu fotografiju Tare (FOTO)
Ana i Rasta

Ana objavila prvu fotografiju Tare (FOTO)

Popularna pjevačica Ana Nikolić oduševila je svoje fanove na Instagramu nakon što je objavila prvu fotografiju ćerkice Tare.

Ana i Rasta i dalje kriju svoju mezimicu od očiju javnosti, ali je pjevačica jutros objavila djevojčicinih stopala, a fotografija je u rekordnom roku dobila više od deset hiljade lajkova, prenosi Alo.rs.  

- Mamin i tatin svet - napisala je Ana u opisu fotografije.

Podsjetimo, Ana se porodila prije deset dana, a njen suprug Stefan Đurić Rasta oduševio je javnost kada je obrijao glavu kako bi sa Tarom puštao kosu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.