Lančani udes na putu Beograd-Niš, ima mrtvih i povrijeđenih
Foto: Večernje novosti

Kod naplatne rampe Vrčin

Lančani udes na putu Beograd-Niš, ima mrtvih i povrijeđenih

Jedna osoba je poginula, a pet je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros na autoputu Niš-Beograd, kod naplatne rampe Vrčin.

U udesu su učestvovali autobus i nekoliko putničkih automobila, javlja RTS.

Hitna pomoć prevezla je četiri osobe u beogradski Urgentni centar.

Prema riječima dežurnog ljekara Ivane Stojmirov, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a djeluje da nisu životno ugrožene. 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da se udes dogodio oko 5.15 na autoputu Beograd-Niš u smjeru ka Beogradu, kao i da su se sudarila četiri putnička vozila, kombi i autobus. 

Osim toga, iz MUP navode da je jedna osoba preminula na licu mjesta. 

Do nesreće je došlo kod skretanja za Mali Požarevac, kod Begaljičkog brda. 

Saobraćaj je u prekidu na ovom dijelu autoputa Niš-Beograd, a formirale su se kilometaske kolone u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona, javlja Tanjug.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.