Ministarstvo prosvjete dodijeliće 300 stipendija najboljim studentima
ilustracija

Dokumenta se podnose od 04. septembra do 20. oktobra

Ministarstvo prosvjete dodijeliće 300 stipendija najboljim studentima

Ministarstvo prosvjete dodijeliće ove školske godine 300 stipendija najboljim studentima, a dokumenta se podnose od četvrtog septembra do 20. oktobra.

Stipendije će dobiti 200 studenata koji produžavaju pravo na stipendije i 100 novih, koji prvi put konkurišu.

Stipendije se dodjeljuju najboljim studentima druge i narednih godina, koji su prvi put upisali semester studijske godine i nijesu izgubili nijednu godinu tokom studija.

Pravo na stipendiju imaju studenti koji imaju prosječnu ocjenu najmanje devet.

Stipendije se dodjeljuju bez obaveze vraćanja. Dobijaju se za jednu studijsku godinu, i isplaćuju u deset mjesečnih rata.

Stipendije ne mogu dobiti studenti koji su korisnici studentskog kredita.

Cdm/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.