SDP: Čuvali ste multietnički sklad kao Marović budvansku imovinu
SDP

Odgovorili DPS Petnjica

SDP: Čuvali ste multietnički sklad kao Marović budvansku imovinu

Socijaldemokratska partija poručila je Demokratskoj partiji socijalista da reći sebe da ste bili "nepokolebljivi čuvar multietničkog i multivjerskog sklada u Crnoj Gori je gore nego kada bi vaš idelog i šef kriminalne grupe Marović, rekao da je uvijek bio nepokolebljivi čuvar budvanske imovine".

IZ SDP su odgovorili DPS Petnjica koji ih je pozvao "da postavlja pitanja DF-u, čuvarima Miloševićeve ideologije "krvi i tla"".

"Ogavna je ta vaša potreba za tako beskrupuloznom laži gdje sebe predstavljate zaštitnicima onih koje ste progonili. Ta bezočna laž vrjeđa ponovo žrtve vaše politike. Vrijeđa Bošnjake koje ste hapsili, mučili i ubijali, vrijeđa antiratne aktiviste koje ste tukli zbog čuvanja obraza Crnoj Gori, vrijeđa porodice 164 momka koji su stradali na Dubrovniku... Ako vam već nije do 130.000 stradalih u ratovima koje je vodio vaš beogradski šef za koga ste govorili da je “najbolje što se srpstvu moglo dogoditi”. Kao što su četnici bili nacistički, tako ste i vi bili Miloševićevi poslušnici. Otuda valjda potreba da četnike proglašavate počasnim građanima", navodi se u rteagovanju SDP.

Ističu da DPS-u preostaje jedino da "povampiruje strašila", jer im je to jedina odbrana.

"Da ne bi pričali o prevari povodom naknada za majke, o povećanju PDV-a, povećanju akciza, da ne pričamo o činjenici da se članovima kriminalne grupe iz DPS-a i dalje omogućava da ne služe kazne i da se rugaju pravdi... Vi po selima nalazite ratne drugove iz devedestih da ponovo destabilizujete Crnu Goru. Zabavljate građane lažnom dilemom jesu li neki među vama veći lopovi ili neki od njih izdajnici? Nema ništa dobro, ni kod lopova ni kod izdajnika. To što smo podržali vaš otklon od politike rata ne znači da smo vam oprostili nepočinstva. I tada smo znali da vas je viša sila natjerala da napravite otklon, i da je vaša jedina zastava gusarska, a jedina ideologija novac. Mnogi među vama su krali i dok su služili četnicima i danas kada im se navodno protive. To je suština vaše politike. Uzeli ste novac, mnogo vam je i ugled. Ne samo što vam ne pripada, nego vam se i ne slaže sa satom", zaključuje se u reagovanju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.