Ovo su tri najperverznija horoskopska znaka
Ilustracija

Ovo su tri najperverznija horoskopska znaka

Oni su poznati kao bogovi seksa. Ništa im nije strano i ne umiju da kažu „ne”. Predstavljamo vam tri horoskopska znaka koja ne mogu da žive bez seksa.

1. Škorpija

Kada su ljubav, strast i seks u pitanju, Škorpije su uvijek prisutne i vode glavnu riječ. Oni su alfa i omega seksualnih vještina i lako će vas uvesti u svoj svijet fetiša. Poznati kao vrsni ljubavnici, Škorpije imaju i neodoljivu moć privlačnosti i veoma izraženu auru kojom mogu da privuku koga god žele, ali i „natjeraju” ih da igraju po njihovim pravilima. Ako se slučajno nađete na meti Škorpije, znajte da ćete „pasti” kad tad, a da će vaša noćna avantura biti krunisana najinteresantnijim seksom koji ste imali. Škorpije veoma vole seksi donje rublje, pa ukoliko želite da ih zavedete, znate na koju kartu treba da igrate.

2. Rak

Pripadnici ovog znaka su veoma emotivni, ali i strastveni. Oni smatraju da je seks najbolji način da se ostvari bliskost i vrlo su otvoreni i liberalni. Ne libe se da otvoreno pokažu interesovanje i predlože intimnije upoznavanje. Među Rakovima ima najviše seksualnih zavisnika koji se teško nose sa svojim problemom. Vrlo su nezasiti i sa njima druženje može da traje cijele noći, ali taj užitak ćete sigurno dugo pamtiti.

3. Blizanci

Kraljevi fetiša. Tačka. Veoma strastveni i perverzni Blizanci su takođe i veoma rijetko vjerni, a imaju i problem da ostanu u dužoj vezi ili braku. Njih upravo uzbuđuje flert i igra koja vodi pravo do kreveta gdje puštaju svih svojih 50 nijansi nastranosti da isplivaju. Vezivanje ih posebno uzbuđuje, pogotovo ako uključuje i prisustvo treće osobe. Obožavaju fantazije i seks preko telefona ili kamere, a često imaju i svoju privatnu videoteku seksi filmova. Čuvajte se, jer su poznati i kao veliki zavodnici koji ne odustaju tako lako od svog plijena.

Noizz.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.