Ženske radnje koje svaki muškarac želi doživjeti u seksu
Ilustracija

Ženske radnje koje svaki muškarac želi doživjeti u seksu

Kada govorimo o ljepoti, muzici, filmu, ali i seksu o ukusima i željama se ne raspravlja. Iako su muške seksualne fantazije vrlo različite postoje stvari kojima ne može odoljeti niti jedan muškarac.

Dominantnu ženu

Ima li šta seksepilnije od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odjeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju. Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija.

Zavodljivu ženu

Žeski pokreti muškarcima su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim rubljem, štiklama ili pak plesnim izvijanjem bokova riječ je o pravoj erupciji seksepila.

Spontanu ženu

Predigra je nevjerovatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce te dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

Glasnu ženu

Ne govorimo o vriski i glasnim tonovima već o erotičnim zvukovima tokom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i pokoja "vruća" riječ svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

Uzbuđenu ženu

Muškarci obožavaju kada po njenom izrazu lica, pokretima tijala, dahtajima i stenjanju mogu iščitati da rade itekako dobar posao. Ženski seksualni vrhunac ujedno je snažan okidač i za njega.

Novosti

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.