Tramp upozorio: Vojno rješenje spremno ako S.Koreja bude djelovala nerazumno
Donald Tramp

Tramp upozorio: Vojno rješenje spremno ako S.Koreja bude djelovala nerazumno

Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je danas da je vojno rješenje spremno ako Sjeverna Koreja bude djelovala nerazumno.

"Vojna rješenja su potpuno pripremljena, napunjeno i repetirano, ako Sjeverna Koreja bude djelovala nerazumno. Nadajmo se da će Kim Džong Un naći drugi put", napisao je Tramp na Tviteru.

Tenzije na Korejskom poluostrvu pojačane su oštrim porukama Pjongjanga i Vašingtona poslije najnovije raketne probe Sjeverne Koreje i nove runde sankcija Savjeta bezbjednosti UN.

Sjeverna Koreja upozorila je u srijedu da bi mogla da ispali rakete u smjeru američkog ostrva Guam u Pacifiku, dok je predsjednik SAD Donald Tramp obećao vlastima u Pjongjangu da će se suočiti s "vatrom i bijesom".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.