DPS Herceg Novi odgovara DF-u: Komedijaši na vlasti
DPS

DPS Herceg Novi odgovara DF-u: Komedijaši na vlasti

Poštovani građani, juče su se dva kuma - Bigović predsjednik Skupštine Opštine i Katić predsjednik Opštine, dogovorili da zajedno napadnu DPS i oglasili odvojenim saopštenjima. Razumijemo njihovu nervozu. Ipak, ljeto je, bliži se vikend, turistička sezona je u zamahu, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Iz DPS-a su istakli da će umjesto uobičajenog političkog saopštenja, odgovoriti drugačije.

"Nadamo se da nećete zamjeriti da se malo našalimo", kazali su iz OO DPS Nerceg Novi.

Saopštenje DPS-a prenosimo integralno: 

"Naziv djela: Komedijaši na vlasti

Čin: prvi

Scena: kabinet predsjednika

Uloge: kumovi

Katić: "Kume Bigo, ispeli su mi se na glavu ovi iz DPS. Uključi se malo i pomozi."

Bigović: "'Oću kume, Kati. Đe treba da ih do'vatim?"

Katić: "Nemoj oko sporta, života ti. Tu smo postavili onog našeg iz Zelenike što je završio dva-tri sportska fakulteta."

Bigović: "Da nije mali prekvalifikovan za tu poziciju kume, Kati?"

Katić: "Nije. Mnogo je talentovan. Završio je kurs za centaršut i školu za mali fudbal. Ekstra talenat."

Bigović: "Pa đe da ih taknem, kumara?"

Katić: "Najbolje je oko gradske luke Škver. Zaboravili smo da dođemo na glavnu javnu raspravu, pa dako ih malo nategnemo tu. Viđi što nam rade. Izgubićemo glasače."

Bigović: "Ne znam kume, Kati. Ne znam kako će Simonida reagovat'?"

Katić: "Što? Je li počela da dolazi na posao?"

Bigović: "Nešto mi je čudna. Malo se povukla otkad je vaš veliki mali šef rekao da osjeća 'tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem' kada se obraća DF-u."

Katić: "Kumara, pušti to. Ti znaš da ja nemam mučninu i tjeskobu. Dođi da te zagrlim, mili moj Bigo. A kako su ovi tvoji mogli reć' da moj veliki mali šef ima seanse sa raspopom Mirašem Dedeićem?"

Bigović: "Ja ti nemam veze s tim, kume Kati. Nego ako se zakomplikuje sve ovo, mogu li ja preć' kod tebe?"

Katić: "A možeš, kume Bigo. Pa ja sam ti jadan ne bio preskočio iz SNP-a u Pokret za promjene, a onda u ove naše Demokrate. A vazda zajedno možemo u Lilehamer i da igramo pasijans!"

Bigović: "Auuuu, kume Kati. A mi smo zaboravili juče u onom našem saopštenju da pomenemo SNP. Eto, k'o da nisu sa nama u koaliciju. Uf, uf, uf..."

Katić: "Ne sjekiraj se, kume Bigo. Ako te budu pitali reči da si visoko podigao ruku kad si glasao, pa nisi znao što se čini ispod stola. Tako su i oni rekli. Nemaš ti problema. I nemaš problema, kume Bigo, da dođeš kod nas. Kad god 'oćeš. Daćemo ti da zadržiš mandat. A ti znaš da za mene riječ ima snagu zakona, je li pošteno?"

Bigović: "Jeste, kume. No što, no je pošteno. Fala ti, đe čuo i đe ne čuo. Pa što treba da rečem oko Škvera?"

Katić: "Reči da će sve bit' pošteno, i da će se dat našima, i tako to. Da će sve bit' demokratski. I tako to. Ti si obrazovan, kume Bigo. Znaš ti."

Bigović: "Dobro, kume. Milo mi je što se gledamo svakih pet minuta. Kad bi se k'o kumovi gledali da nijesmo presjednici skupštine i opštine. A, kume?"

Nastaviće se...."

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.