Podgoričanin uhapšen zbog obijanja automobila
Ilustracija

Osumnjičen za pet teških krađa

Podgoričanin uhapšen zbog obijanja automobila

Podgorička policija uhapsila je V.M. (40) iz Podgorice, zbog sumnje da je od maja do kraja jula ove godine u Podgorici počinio pet krivičnih djela teška krađa.

On je, kako se sumnja, krivična djela počinio provaljivanjem u putnička motorna vozila, upotrebom podesnog sredstva, a iz ovih vozila je otuđio ukupno 560 eura, dva mobilna telefona, tri lap topa, dvoje naočara za sunce i kompakt diskove - saopštila je Uprava policije.

Teške krađe provaljivanjem u vozila počinio je, kako se sumnja 9. maja u Bulevaru Save Kovačevića, 10. maja u ulici Crnogorskih serdara, 16. maja u Bloku V, 28. jula u ulici Vaka Đurovića i 30. jula u Orahovačkoj ulici.

"Nakon prijave ovih događaja, službenici CB Podgorica su preduzeli operativne mjere i radnje na njihovom rasvjetljavanju koje su dovele do identifikovanja a zatim i lišenja slobode osumnjičenog.Policijski službenici pronašli su dio stvari koje su otuđene i koje će biti vraćene vlasnicima.

Osumnjičeni V.M. je, uz posebni izvještaj kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnjetih po nepoznatom izvršiocu, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio pet krivičnih djela teška krađa. Nakon saslušanja tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama u kojima se sad nalazi, do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici", navodi se u saopštenju Uprave policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.