Teži udes na putu Podgorica-Tuzi, ima povrijeđenih (VIDEO)
Foto: Screenshot

Teži udes na putu Podgorica-Tuzi, ima povrijeđenih (VIDEO)

Tri osobe su povrijeđene u udesu koji se oko 15 i 30 sati desio na putu Podgorica – Tuzi u blizini Dakar pumpe.

Kako je CdM-u kazao direktor Urgentnog centra Nermin Abdić primljena su dva muškarca i jedna žena srednje životne dobi, a svo troje su van životne opasnosti.

“Svo troje su stabilnih parametara, van životne opasnosti. Trenutno su u obradi. Rade se ultrazvuk,rentgen i skenerska dijagnostika zbog povreda glave i grudnog koša koje dominiraju kod povrijeđenih”, kazao je on.

Kako su očevici kazali u udesu su učestvovali “mercedes”, “golf”, “audi” i “kedi”.

Sudeći po snimku koji je objavljan na Podgoričkom vremeplovu, a i fotografijama, riječ je o težem udesu, a vozila su vidno oštećena, srećom sve je prošlo bez težih posledica.

Iz OKC-a Uprave policije nijesu imali informacije o udesu.

Na lice mjesta su izašli vatrogasci i policija.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.