Slovenački predsjednik odlučio da prepješači Sloveniju
Foto:Facebook

Za nedelju dana

Slovenački predsjednik odlučio da prepješači Sloveniju

Slovenački predsjednik Borut Pahor u utorak je krenuo na put tokom koga namjerava da prepješači čitavu Sloveniju za samo nedelju dana, a krajnja stanica je Piran.

Pahor i njegov mali tim, u kojem su njegov sin Luka i dvije predstavnice za odnose s javnošću, krenuli su dobro raspoloženi s rančevima na leđima u utorak popodne iz Hodoša blizu granice s Mađarskom, a svaki dan namjeravaju da pređu oko 40 klometara, sve dok ne stignu do mora.

U Piran namjeravaju da stignu do ponedeljka jer Pahor, kako je saopšteno, već u utorak ima službene obaveze.

Za razgledavanje slovenačkog krajolika i susrete s ljudima od kojih očekuje podršku na predstojećim predsjedničkim izborima Pahor koristi godišnji odmor, prenosi N1 pozivajući se na Hinu.

Pahor sam priznaje da je riječ o prijevremenoj predizbornoj kampanji pa fotografije s puta promptno objavljuje na društvenim mrežama.

U reakcijama neki ga hvale zbog mladolikog izgleda i dobre fizičke kondicije, dok ga politički oponenti kritikuju zbog populizma i tvrde da je sadašnji predsjednik Slovenje očaran društvenim mrežama skoro kao američki predsednik Donald Tramp.

Pahora su već ranije prozvali kraljem Instagrama.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.