Ubica Mitrovića nakon zločina napustio zemlju
Foto:Uprava policije

Prema saznanjima policije

Ubica Mitrovića nakon zločina napustio zemlju

Ubica Baranina Igora Mitrovića nije u Crnoj Gori, o čemu su obaviještene policije u regionu, koje rade na njegovom identifikovanju i hapšenju,saznaje Pobjeda iz izvora bliskih istrazi

Fotografija prosijedog muškarca na biciklu za kojeg istražitelji vjeruju da je naočigled dvoje maloljetne djece usmrtio Mitrovića, dospjele su u policijske stanice u regionu.

Crnogorska policija ima saznanja da je ubica nakon zločina napustio zemlju. Pobjedi je nezvanično saopšteno da je u okviru istrage saslušano više osoba i da su prikupljene informacije značajne za rasvjetljavanje ovog zločina.

Tridesetdevetogodišnji Igor Mitrović iz Bara ubijen je 18. jula sa četiri hica na magistralnom putu Bar – Sutomore, u rejonu Zelenog pojasa, između Šušanja i Črvanja.

Ubica je prišao Mitroviću koji se zaustavio ispred kontejnera kako bi supruga izbacila smeće i pucao na njega iz pištolja kalibra devet milimetara.

Istragom je utvrđeno da je ubistvo bilo planirano, jer je osumnjičeni jedno vrijeme pratio Mitrovića i znao da će se zaustaviti kod kontejnera.

Narednih dana očekuju se rezultati vještačenja koji će doprinijeti rasvjetljavanju zločina.

Pobjeda

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.