Real osvojio Superkup Evrope: Novi trofej za Zidana
Foto: Rojters

Spektakl u Skoplju

Real osvojio Superkup Evrope: Novi trofej za Zidana

Spektakl nije izostao u Skoplju - Real Madrid i Mančester junajted su opravdali očekivanja u utakmici za prvi evropski trofej u sezoni.

Slavio je aktuelni prvak Evrope - bilo je 2:1, a golove su postigli Kazemiro u prvom i Isko na startu drugog poluvremena.

"Merengesi" su bili bolji tim u Makedoniji, imali su nekoliko velikih prilika i da riješe meč, ali su se "crveni đavoli" vratili u igru u 62. minutu kada je Romelu Lukaku pogodio poslije šuta Nemanje Matića i smanjio na 2:1.

Nakon toga je i Kejlor Navas orbanio zicer Markusu Rašfordu za izjednačenje...

Realu je ovo četvrti trofej u Superkupu u istoriji, nakon što ga je osvajao i prošle godine, te 2002. i 2014.

Junajted je, s druge strane, ostao na jednom peharu iz 1991. iz ukupno četiri pokušaja.

Na terenu je posljednjih desetak minuta bio i Kristijano Ronaldo - najbolji igrač na planeti je zamijenio Karima Benzemu.

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.