Budva: Suprugu izbo nožem u predjelu vrata i glave, pa pobjegao
Ilustracija

Uhapšen nakon dva sata

Budva: Suprugu izbo nožem u predjelu vrata i glave, pa pobjegao

Budvanska policija u kratkom je roku identifikovala, pronašla i lišila slobode lice osumnjičeno da je sinoć u Budvi, na štetu bivše supruge, počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, događaj se desio sinoć oko 23 časa u mjestu Jaz, a osumnjičeni E.R. (43) iz Petnjice je pronađen i uhapšen za manje od dva i po sata, oko 1 sat i 20 minuta iza ponoći.

"Sumnja se da je E.R. sinoć, 7.avgusta  oko 23 časa, u mjestu Jaz – Opština Budva prišao bivšoj supruzi E.A. u blizini mjesta na kojem je zaposlena i upotrebom noža joj zadao više povreda u predjelu glave i vrata nakon čega je pobjegao.

E.A. je pružena ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Budvi nakon čega je transportovana u bolnicu gdje je zadržana. Službenici CB Budva su odmah po obavještenju o događaju preduzeli opsežne mjere i radnje na pronalasku E.R. koje su veoma brzo rezultirale njegovim lociranjem i lišenjem slobode", navodi se u saopštenju iz policije.

Osumnjičeni E.R. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je na štetu E.A. počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.  

Prema nezvaničnim informacijama Kodex-a, osumnjičeni se nakon ranjavanja supruge krio u potoku, gdje ga je policija pronašla. Na pitanje zašto je ranio suprugu odgovorio je "jer je volim".
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.