Rožaje: U saobraćajnoj nesreći poginule dvije osobe
Ilustracija

Bać

Rožaje: U saobraćajnoj nesreći poginule dvije osobe

Rožajci Mujo Košuta (64) iz Pripeča i Ajet Murić (49) iz Jablanice u opštini Rožaje, stradali su u utorak oko dva sata u mjestu Kačapore, na magistrali Rožaje-Bać.

Kako je saopštio Operativno komunikacioni centar, nesreća se dogodila u mjestu Bać, gdje je vozilo sletjelo sa kolovoza.

Oni su bili u vozilu ''Hjundai'' RO AV 191, kojim je upravljao Košuta, koji je izgubio kontrolu nad vozilom, posle čega je ono sletelo u kanjon Ibra, na mjestu dubokom stotinak metara. Njihova tijela izvučena su posle nekoliko sati, a po naredbi osnovnog državnog tužioca transportovana su u Klinički centar Crne Gore zbog obdukcije. 

Kako su Novosti uspjele da saznaju, nesrećni Rožajci su nestali još u ponedeljak, ali su njihov nestanak porodice prijavile tek kada potraga nije dala rezultate.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.