Kaja Ostojić

Pjevačica Kaja o brakovima

"Na svadbama sam uvijek bježala da ne uhvatim bidermajer, na kraju sam se udala 3 puta"

Pjevačica Katarina Ostojić Kaja pronašla je sreću u trećem braku, i to sa svjetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom.Nakon vjenčanja u Briselu, pjevačica je ostala da živi u tom gradu, a sa sobom je povela i kćerku iz prvog braka Nikolinu.

 Ona ne žali što je svadba u Belgiji bila intimna.

- Imala sam već jednu pravu tradicionalnu svadbu u hotelu sa više stotina zvanica, tri muzička orkestra, a ja trudna. Zbog blagoslovenog stanja nisam mogla da igram mnogo, bila sam ograničena. Nisam bila najsretnija mlada jer mi ništa nije stajalo - priznaje Kaja koja je tada sudbonosno da izgovorila Nikoli Dragojloviću, a imala je samo 19 godina.Drugu šansu potražila je u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, ali je i to bilo kratkog daha. Razvela se poslije godinu i po dana i samovala sve dok nije upoznala Džuniora. Pjevačica kaže da je sa svim svekrvama bila u dobrim odnosima.

- Uglavnom smo se slagale! Najprije bih izdvojila svekrvu iz drugog braka. Međutim, nemam ja te taktike da moram da pridobijem svekrvu, ali sam svjesna da je dobro imati odličan odnos sa svekrvom - ističe Ostojićeva.Pjevačica kaže da su ona i Džunior karakterno potpuno različiti, da vole drugačije stvari i provode, ali da su našli zajednički jezik, te poštuju slobodu jedno drugog.

- Nas dvoje se bavimo poslovima i stvarima koje volimo i mislim da je to jedino ispravno što možeš da napraviš u jednoj bračnoj zajednici. On voli da sjedi u studiju i da radi po cijeli dan, a ja, Bože moj, ne želim da mu sjedim na glavi. S druge strane, ja volim da izlazim, ali sam se za to izborila. Borila sam se za svoju slobodu, da mogu da živim život onako kako mi odgovara - ističe muzička zvijezda i dodaje da zbog ovakvog načina života ne trpe bračne obaveze.

- Pa šta sad, neke stvari se ne rade isključivo noću - kroz osmijeh poručuje Ostojićeva, koja priznaje da je Džek bio ljubomoran na njene česte noćne provode, iako nije Balkanac:

- Drugačije on razmišlja jer je vidio svijeta. Mada je on u početku bio prilično ljubomoran, ali sam se ja borila. Ja sam njega jednostavno prilagodila sebi. Svaka žena treba da ima prava na to da, kada se uda za čovjeka kojeg voli i sa kojim treba da provede ostatak života, ima vremena za sebe i svoje prohtjeve. Imam ovaj jedan život koji je suviše kratak, a toliko neostvarenih želja da bih ih sputavala.-

Kaja vjeruje da je ovaj brak treća sreća. Ona kaže da je kao djevojka bježala od bračnih zavjeta, ali da su joj se na kraju obili o glavu.

- Na svadbama sam uvijek bježala da ne uhvatim bidermajer. Govorila sam kako mi ne pada na pamet da se udam prije tridesete godine i da me brak ne interesuje. Na kraju sam se udala više puta od svih svojih prijateljica - priznaje pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.