Saznajte šta žena očekuje na prvom sastanku
Ilustracija

Saznajte šta žena očekuje na prvom sastanku

Sa ovim detaljima ćete je osvojiti!

Da se potrudite

Muškarci sve češće zaboravljaju koliko je važan prvi utisak. Ne morate doći u smokingu s buketom cvijeća, ali ako dobro izgledate, lijepo mirišete i donesete ružu ili nešto slično što je dovoljno simpatično, nećemo vam zamjeriti.

Da ste pristojni

Detalje čine razliku, a ako pokažete dobro vaspitanje, sigurno ćemo biti impresionirane. Nažalost, mnogi muškarci ne samo da ne pokazuju dobro vaspitanje, nego misle da će biti privlačniji ako glume divljeg frajera.

Komplimenti

Svaka žena voli čuti kompliment, čak i one koje kažu da ne vole. Naravno, u umjerenoj količini.

Interes i otvorene uši

Žena na sastanku želi znati da je zanimljiva muškarcu i da ju sluša. U modernom svijetu ljubavnih sastanaka, to postaje prava rijetkost jer muškarci samo razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi nakon sastanka.

Transparentnost

Ako nas želite vidjeti ponovno, dajte nam do znanja. Muškarci koji čekaju par dana prije nego što se ponovo jave ili na kraju sastanka pokušavaju biti misteriozni i neodređeni su definitivno izašli iz mode.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.