Mamina Lavica, tatina slavna ličnost: Mala Tijana rođena sa dva zuba
Foto: Predrag Dedijer/Noizz.r

"Crnogorsko čudo"

Mamina Lavica, tatina slavna ličnost: Mala Tijana rođena sa dva zuba

Svaka beba je lijepa, ali jedna malena Tijana je toliko slatka da su čak i ljekari bili pozitivno iznenađeni kada su je ugledali.

Naime, malena Tijana, zdrava djevojčica, mirna, rođena bez problema i sa crnom kosicom, iza slatkog osmijeha u ustima krije i – natalne zubiće. Ona je prošle nedjelje postala pravo čudo u bolnici „Dr Dragiša Mišović” na Dedinju, gdje je rođena sa dva prednja zubića u donjoj vilici, a prema riječima doktora izgleda da joj raste i gornji prednji zub i donja četvorka, piše Blic.

Mamu i tatu prvo je obavijestila doktorka o ovom fenomenu, što je, kako kažu, morala i sama da ovjekovječi fotografijom. Kasnije se mama Jelena pohvalila posebnom djevojčicom svim prijateljima, a šale od tada nijesu prestale da naviru.

“U bolnici je prvo bila šala tata Crnogorac je napravio čudo, pošto je i par zaposlenih porijeklom iz Crne Gore. Dok su me ušivali pitala sam gdje mi je beba, a u bolnici su se našalili da je već krenula u obdanište, pa onda da će joj prvi obrok biti pljeskavica”, priča mama Jelena kroz smijeh.

Kada su joj prvi put donijeli ćerkicu Tijanu, kaže da je imala samo bezazlene vrhiće zuba. Sada, u roku od samo par dana, oni su skroz izrasli! A nesvakidašnje „škripuckanje” male Tijane zateklo je i medicinske sestre u „Mišoviću”.

“Sestra mi je ispričala kako je mislila da joj se jedno veče učinilo da nešto škripi na kašičici za dohranu dok je hranila Tijanu. Uglavnom je tišina i kako je beba nastavila da grebucka, vidjela je da ima zubiće”, priča Jelena.

Mama je prvih nekoliko dana normalno dojila bebu, međutim, sada kako su zubići skroz porasli i čak su potpuno čvrsti i stabilni, kaže kroz smijeh da ne bi da rizikuje i sada koristi silikonsku bradavicu. Ali, zabrinutosti apsolutno nema, čak je Despotovićima cijela ova situacija, kako kažu, slatka i zanimljiva.

“Imam sestričinu od šest mjeseci i njoj su tek sada počeli da rastu zubići. Oni počinju da rastu između šestog i devetog mjeseca, pa se mi šalimo da je naša Tića već uveliko prestigla sve”, kaže Jelena.

Mala Tijana, rođena 28, jula, kao i u horoskopu, za mamu je samo Lavica, a tata je već svrstava među poznate svjetske ličnosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.