Težak udes kod Manastira Morača, 8 povrijeđenih
Foto: Podgorički vremeplov

Na putu Podgorica - Kolašin

Težak udes kod Manastira Morača, 8 povrijeđenih

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, u mjestu Subadanj, pet kilometara od manastira Morača, došlo je do čeonog sudara dva vozila, u kome je osam osoba povrijeđeno.

Među povrijeđenima je šestoro djece i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru, sedam lica je otpušteno, a sedmogodišnje dijete zadržano je na Ortopediji radi daljih medicinskih pretraga. 

U udesu je učestvovalo vozilo sa registarskim oznakama iz Srbije, koje je išlo iz pravca Kolašina i vozilo stranih tablica (Luksemburg) koje se kretalo iz pravca Podgorice.

Do udesa je došlo u 14.15 sati. Saobraćaj je bio u prekidu nešto manje od dva sata, koliko je trajao uviđaj. Za to vrijeme na putu su se stvorile velike kolone.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.