Dino Merlin u Ulcinju: Vidim toliko zaljubljenih i srećnih lica, ostanite uvijek takvi
Dino Merlin u Ulcinju

Oduševio publiku na koncertu

Dino Merlin u Ulcinju: Vidim toliko zaljubljenih i srećnih lica, ostanite uvijek takvi

Dino Merlin održao je spektakularni koncert za pamćenje na krcatoj Pearl plaži u Ulcinju. Ovim nastupom, jedinim na plazi u sklopu turneje ,,Hotel Nacional", oduševio je publiku koja je svaku njegovu pjesmu ispratila od početka do kraja.

Vulkan emocija izazvalo je izvođenje pjesme "Deset mlađa".

Dino je pozvao publiku da sa  upaljenim telefonima i upaljačima "pomognu Mjesecu i osvijetle noć".

Fotografija17

Izgledalo je kao da nebo gori, a obostrana ljubav i emocije , nisu se mogle sakriti.

"Hvala vam što ste mi uljepšali veče, što vidim toliko zaljubljenih i srećnih lica, ostanite uvijek takvi", poručio je Dino.

Pjevali su sinoć Dino i publika  kao jedno, skoro tri sata. Vjerni fanovi kao dokaz  ljubavi Dina su obasipali brojnim sitnicama "koje ljubav znače" a publiku je posebno razgalio izvođenjem ostatka koncerta sa plišanim srcem u ruci.

Fotografija31

Koncert ovog  muzickog čarobnjaka  postavio  je  nove standarde za sve  buduće spektakle u Ulcinju.

Najveća žurka na plaži Pearl nastavlja se već danas, 6.avgusta , od 21 h uz Lexington bend.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.