Milica Pavlović: Doživjela sam veliko razočarenje
Milica Pavlović

Otkrila zašto nema dečka

Milica Pavlović: Doživjela sam veliko razočarenje

Milica Pavlović, koja je više puta priznala da su joj se pitanja zašto nema dečka smučila, konačno je otkrila zbog čega je to tako.

Naime, pjevačica je u mladosti doživjela neprijatno iskustvo koje je ostavilo trajne posledice na nju.

"Na pragu punoljetstva doživjela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu. Bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvjesno sam digla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta, shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tako tragično i dozvolim da do te mjere utiče na moj život da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepovjerljiva i paranoična. Često kažem da taj dio moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni", rekla je Milica.

Ona i sama smatra da je to mnogo promijenilo njen odnos prema muškarcima.

"Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je riječ o mom stavu prema muškarcima. Ubrzo nakon tog velikog ljubavnog razočaranja doživjela sam popularnost, što je samo dodatno uticalo na to da izgubim kompas u tom pogledu", kazala je za Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.