Uhapšen zbog fotografije na Fejsbuku, a evo šta se krije iza nje
Foto: Podgorički vremeplov

Uhapšen zbog fotografije na Fejsbuku, a evo šta se krije iza nje

Budvanska policija uhapsila je muškarca čija je fotografija objavljena na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov, a na kojoj se vidi da nosi pištolj dok sjedi u ugostiteljskom lokalu u TQ Plazi.

Kako je “Vijestima” rečeno u policiji u pitanju je službenik zaštitarske firme koja obezbjeđuje poslovnicu Komercijalne banke ad Budva.

Kako je rečeno, danas kada je uslikan je sjedio na stolici koja se nalazi ispred banke, gdje je bankomat koji je dužan da obilazi. Sjeo je da zapali cigaretu. On je priveden, uzeta je izjava, obaviješten je tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.

Objašnjeno je da radnik obezbjeđenja ima važeću licencu za držanje i nošenje oružja tokom angažovanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.