Juče stigao u PSŽ: Od Nejmarovih dresova već zaradili milion

Juče stigao u PSŽ: Od Nejmarovih dresova već zaradili milion

Iako je tek juče stigao u Pari Sen Žermen iz Barselone, brazilski fudbaler Nejmar se već počeo isplaćivati novom klubu.

PSŽ je prodaju Nejmarovih dresova počeo u petak ujutro u 10 sati, a za samo jedan dan je prodato više od 10.000 dresova, čime je klub zaradio milion eura.

Dvadesetpetogodišnji Nejmar je u PSŽ stigao iz Barselone u rekordnom transferu vrijednom 222 miliona eura, a dresovi s njegovim imenom u prosjeku koštaju 100 eura.

Ako se dresovi nastave prodavati ovim tempom, PSŽ će do sredine marta naredne godine zaraditi uloženih 222 miliona eura, dakle, već u prvoj sezoni Nejmarovog petogodišnjeg ugovora. Međutim, treba imati na umu da PSŽ dijeli novac s proizvođačem dresova, kompanijom Nike.

Potražnja za dresovima je ogromna, tako da će kupcima u jednoj od dvije PSŽ-ove prodavnice biti omogućeno da kupe samo jedan dres po osobi.

PSŽ je u juče predstavio Nejmara na konferenciji za medije, a potom je pozdravio navijače okupljene ispred stadiona. Danas će biti predstavljen navijačima i na Parku prinčeva prije prve utakmice nove sezone francuske Lige 1, koju PSŽ igra protiv novog člana lige Amiena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.