Nataša potvrdila trudnoću: Evo šta je poručila publici tokom koncerta
Nataša Bekvalac

Lijepe vijesti

Nataša potvrdila trudnoću: Evo šta je poručila publici tokom koncerta

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest o trudnoći Nataše Bekvalac svi očekuju komentar novosadske Barbike, a mnogi potvrdu ove lijepe vijesti vide u nečemu što je rekla tokom koncerta.

Naime, ona je na poklon, tokom nastupa, dobila tortu i šampanjac, koji je degustirala na licu mjesta, kako prenosi "Kurir", a potom uz osmjeh rekla okupljenima:

"Hvala mnogo na predivnom iznenađenju. Zaista sam ponosna i počastvovana. Meni je inače zabranjeno da pijem, ali od jednog gutljaja mi neće biti ništa. Nek ide život!", kazala je Nataša.

Iako su u tom momentu mnogi pomislili da je riječ o režimu ishrane koji joj je odredio njen partner Luka Lazukić, sada je svima jasno da je zapravo riječ o drugom stanju u kom je zabranjeno konzumiranje alkoholnih pića.

 Pulsonline.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.